De ce nu s-a inchis www.horgesti.ro

De ce nu s-a inchis www.horgesti.ro

Site-ul a fost creat in 2005 la initiativa unui bun prieten al meu care a intuit foarte bine importanta reclamei virtuale.


Mii de fotografii si sute de clipuri video au facut ca notorietatea iazului sa explodeze dintr-o balta anonima din Bacau intr-o balta cu recunoastere nationala.


Pentru asta au fost necesari 8 ani de implicare trup si suflet,de reclama continua,mii de ore de munca,sute de ore de editare video samd.Au fost 47000 de fotografii si 1800 de clipuri video facute 24 de ore din 24 indiferent de vreme. Dintre poze au fost selectate pe site vreo 6000.


Site-ul a fost facut cu eforturi financiare proprii
deoarece in 2005 conducerea de atunci nu a fost de acord sa investeasca banii in ¨prostii de-ale mele¨.
Site-ul s-a dezvoltat astfel independent de politica firmei,domeniul www.horgesti.ro fiind cumparat de catre mine. Site-ul a devenit astfel o locomotiva care a tras reputatia iazului dupa el.Un site care a atins 100000 de accesari,foarte cunoscut in breasla pescarilor sportivi.


Faptul ca am refuzat sa cedez site-ul pentru o oferta nerezonabila cand am plecat a tulburat apele destul de tare.
Marturisesc acum ca nu am inchis siteul pentru a ma autoproteja.


La plecare patronii au fost corecti din punct de vedere financiar si nu mi s-a pus nici o piedica.Exista insa obiceiul asta neaos romanesc de a legenda o persoana atunci cand pleaca ,in diverse ipoteze care te avantajeaza pentru a-i distruge credibilitatea si pentru a justifica motivul despartirii.


Ba ca era betiv,ba ca nu era de incredere,ba ca era hot,ba ca nu facea nimic,ba ca nu era bun in etc etc.Vazusem cateva cazuri de-a lungul timpului si eram pregatit sa iau atitudine daca s-ar fi jucat murdar,prin intermediul site-ului.


Am fost intotdeauna un tip loial chiar daca nu eram cateodata de acord cu anumite puncte de vedere si cred eu ca am reprezentat cum m-am priceput eu mai bine interesele firmei.


Cum spunea cineva, cred ca am fost un bun ambasador al firmei intr-o localitate in care dragostea pentru pamantul de sub luciul de apa al taranilor din sat a fost mai mare ca in alte parti.Am fost cu aceasta ocazie si personajul negativ dintr-un episod lal serialului “D-ale lui Mitica”.


Nu am fost niciodata de acord sa-mi spal lucrurile in public, neacceptand sa-mi expun cazul mediatic chiar daca am fost invitat sa fac acest lucru.


Am cautat intotdeauna sa nu insel nici asteptarile patronilor,nici ale subordonatilor si nici ale pescarilor.Cei care ma cunosc stiu despre ce vorbesc.


Revenind,daca as fi fost atacat si legendat, mi-as fi aparat reputatia castigata in multi ani de munca, prin intermediul acestui forum.S-a incercat odata in anul 2010 si nu s-a reusit asa ca eram pregatit pentru orice.


Cunosc foarte multi oameni din ¨anturajul¨ fostilor mei sefi si a celor care se ocupa de iaz acum care ma alimenteaza cu diverse informatii si barfe dar spun eu ca am ajuns la varsta cand am intelepciunea sa discern si puterea sa iert.


Asta chiar daca mi s-a interzis accesul pe iaz atunci cand niste prieteni pescari din Ardeal au vrut sa ne revedem si carora eu le recomandasem sa vina la Horgesti, sugerandu-li-se ca prezenta mea acolo nu este oportuna ca sa ma exprim elegant.
Pace!


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = 9

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.