Remember !

Remember !

Lipsa de comunicare a dus la acumularea in timp a nenumarate frustrari si nemultumiri in ambele tabere care au dus inevitabil la ruptura.

Obosisem sa mai lupt iar cand am constatat ca nu merita sa mai pun suflet in ceea ce fac,plecarea a fost cea mai buna solutie.

Postare Facebook

ANUNT IMPORTANT.
Dupa 10 ani de dezvoltare a proiectului de pescuit sportiv recreativ pe iazul Horgesti,astazi 27 noiembrie 2012,ing.Florin Albu si patronii SC ESOX SRL Bacau au decis sa inceteze colaborarea.
Patronii au decis sa dezvolte afacerea ca una centrata in jurul familiei fara implicarea specialistilor fapt ce a impus ca ing.Florin Albu sa se retraga din acest proiect.
Pe aceasta cale ing.Albu multumeste familiei Sosu pentru tot sprijinul acordat in toti acesti ani,sperand totodata ca proiectele lor de viitor sa multumeasca asteptarile pescarilor.
Pescarilor sportivi de crap, Florin Albu le multumeste inca o data pentru increderea acordata in toti acesti ani si spera din tot sufletul ca balta sa le produca aceleasi satisfactii ca si pana acum cu noua conducere.
FIR INTINS!!!

Iazul Cu Peste - 27 noiembrie 2012
Comentariu Facebook

Nu cunosc cazul in amanunt, dar renuntarea la specialisti nu este de bun augur!

Hossu-Longin Teodor - 27 noiembrie 2012 la 22:36 · Îmi place · 5
Comentariu Facebook

E pacat ca oamenii care chiar se pricep sunt indepartati!

Hossu-Longin Teodor - 27 noiembrie 2012 la 22:37 · Îmi place · 2
Comentariu Facebook

no,no,no….si eu care vroiam sa vin pe balta si sa va cunosc personal,mai ales ca mi-ati dedicat o captura.sper sa reveniti pe o balta si sa incepeti un nou proiect.

Kitz Daniel - 27 noiembrie 2012 la 22:42 · Îmi place
Comentariu Facebook

Nu se poate!!!!!!! Imi pare nespus de rău !!!!!! Ce se va întâmpla cu balta va fi pt unditari ???? Păcat ca se va sfarsi o poveste frumoasa pe acest lac !! Cu siguranță capturile vor dispărea

Renato Robciuc - 27 noiembrie 2012 la 23:01 prin telefonul mobil · Îmi place
Comentariu Facebook

Pacat, ma duceam cu placere acolo. Se pare ca anul viitor nu o voi mai face deloc cu placere. Oricum, viata merge inainte, sper sa nu fie un al doilea Motoseni!

Razvan Dimitriu - 27 noiembrie 2012 la 23:06 · Îmi place · 2
Comentariu Facebook

pestii nu se ingrasa ca porcii inainte de Craciun. Ne puteti spune ce va fi in viitorul apropiat cu balta? Pescuitul va mai fi permis si anul viitor? Asta asa ca o curiozitate

Razvan Dimitriu - 27 noiembrie 2012 la 23:23 · Îmi place
Comentariu Facebook

o veste TRISTA ! pacat, mare pacat ! nu cred ca horgestiul era ce este AZI fara dumneavoastra...

Adrian Galusca - noiembrie 2012 la 23:43 · Îmi place 2
Comentariu Facebook

Va multumim pentru tot ce ati facut in acesti ani la Horgesti si pentru ospitalitatea pe care mi-ati aratat-o când am venit pe balta!

Paul Aparaschivei - 27 noiembrie 2012 la 23:01 prin telefonul mobil · Îmi place
Comentariu Facebook

Cred ca ar fi bine sa nu uitam un vechi proverb :Omul sfințește locul! Oricat de productiv ar fi iazul de acum incolo……NIMIC nu va mai fi la fel!

Ignat Mihaela - 28 noiembrie 2012 la 00:28 · Îmi place · 3
Comentariu Facebook

sa speram ca se va reveni peste aceasta decizie si ve-ti ramane in adminstrarea lacului.eu personal si cu un fost campion national speram sa aducem o echipa din anglia pentru o filmare.daca s-ar fi pastrat proiectul atunci sunt sigur ca multi pescari din anglia ar fi venit cu o deosebita placere mai ales ca este foarte aproape de aeroportul din bacau.asa probabil ca vom cauta alta balta sa ne desfasuram proiectul.

Kitz Daniel - 28 noiembrie 2012 la 02:16 · Îmi place · 4
Comentariu Facebook

O veste nu tocmai placuta …Florin iti multumim pentru tot ce ai facut la Horgesti .

Radulescu Lucian - 28 noiembrie 2012 la 07:57 · Îmi place · 1
Comentariu Facebook

Iarasi un exemplu ca traim in Romania. Un om lucreaza si restul sta. Cand totul este ok vine restul si doboara totul. Din punctul meu de vedere d-l ing. Albu Florin ar merita altceva……….nu ceea ce a primit. Dansul a facut ca Horgestiul sa fie vestit. Nu asa se multumeste pt. un om o realizare maxima. Nu o sa aveti niciodata un om cum era d-l ing.Albu Florin. Florine, felicitari pt. toate cele facute de tine la Horgesti si sper sa gasesti cat mai rapid o asemenea loc de munca si sa fii respectat de seful sau sefii tai……cu stima KECSKE

Gergely Magyari Bela - 28 noiembrie 2012 la 08:07 · Îmi place · 7
Comentariu Facebook

Pacat omu sfintste locu…

Mihai Madalin Voicu - 28 noiembrie 2012 la 08:24 prin telefonul mobil · Îmi place
Comentariu Facebook

Inca un loc minunat va ramane doar o amintire….PACAT…Aceasta balta putea sa ajunga una de referinta, si asta numai prin eforturile ing Florin Albu…PACAT

William Joyce - 28 noiembrie 2012 la 08:40 · Îmi place
Comentariu Facebook

Sincer, o veste foarte rea pentru pescuitul sportiv din Moldova, numele domnului inginer Florin Albu era sinonim pentru multi pescari cu Horgesti, decat sa vinzi peste cu 10 lei /kg mai bine vinzi catch&release….greu de crezut ca cineva v-a mai pune atat suflet si atat devotament pentru un iaz …care nu ii apartine

Gheorghe Husneac - 28 noiembrie 2012 la 09:58 · Îmi place · 2
Comentariu Facebook

Florin ramine in continuare prietenul nostru, poate intr-o noua locatie, speram ca si Horgestiul sa ramina prieten cu pescarii sportivi.

Toma Huluta - 28 noiembrie 2012 la 11:03 · Îmi place · 2
Comentariu Facebook

Cu patronii personal nu am nimic. Sunt oameni de bussines , iar in afacere inima si pasiune nu exista. Exista interes si scop.
Dupa 2 sezoane bune, cu capturi record, cu 2 sau 3 emisiuni cu Pavlovici, dupa o perioada in care toata tara a auzit de Horgesti, vine cineva si da cu toate de gard, crezand ca va fi la fel. Nu va fi, fiindca a plecat STAPAN-ul. Nu cel din acte (daca are acte), ci MENTORUL si CTITORUL unei locatii frumoase, atent ingrijita si dirijata catre o destinatie de top, cel putin pentru zona Moldovei. Si ce ma doare ce-l mai tare, este cine pleaca si cine ramane… D-nule Albu noi avem incredere in profesionalismul Dvs. si suntem siguri ca nu va opriti aici. Asta daca nu cumva v-ati pierdut increderea in oameni … Si in aceasta situatie va vom intelege. RESPECT!!!

Jomiru Ion - 28 noiembrie 2012 la 11:42 · Îmi place · 7
“Comentariu

Bafta Florin in continuare!Pentru familia noastra esti acelasi om valoros indiferent unde ai fi.SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!

Adriana Dospinescu - 28 noiembrie 2012 la 12:20 · Îmi place
“Comentariu

O mare pierdere pentru balta , poate un pas inainte pentru exceptionalul om Florin Albu

Daniel Paul Dascalu - 28 noiembrie 2012 la 13:09 · Îmi place · 1
“Comentariu

o pierdere pt.noi care mergeam la horgesti din doua motive ing.ALBU SI NUMAI DUPU ACEEA PESCUITUL dar astai viata

Arpad Bencze - 28 noiembrie 2012 la 15:24 · Îmi place · 1
“Comentariu

urata veste:( aveam facute planurile pt anul viitor , sper sa ramana balta in acelasi sistem . Pt domnul Florin, insa nu cred ca este o mare pierdere ci doar dezamagire , ceea ce e si normal , sper ca in scurt timp sa citesc o postare in care Domnul Florin sa- si prezinte noua balta , si sa o duca la un nivel poate peste Horgesti , felicitari conducerii , ati stricat tot ce era frumos in aceea zona

Chira Vlad - 28 noiembrie 2012 la 16:11 prin telefonul mobil · Îmi place · 1
“Comentariu

Frumos cadou din partea conducerii acum in prag de sasbatori! E pacat ca unii patroni nu stiu sa isi pastreze oamenii de valoare care se dedica trup si suflet la locul de munca! Cele mai mari satisfactii la pescuitul stationar le-am avut pe iazul Horgesti in perioada cat l-ati administrat dvs. si de la un an la altul se vedeau rezultate. Va rog sa-mi faceti cunoscuta noua locatie in care va voi gasi si voi veni cu placere la pescuit acolo indiferent de taxa sau distanta! Decizia asta va lasa un gust amar, dar pentru un OM ca dvs. va fi un pas inainte!

Dorin Ravar - 28 noiembrie 2012 la 16:57 · Îmi place · 1
“Comentariu

Ultimile noutati!Intrucat s-a renuntat la tot personalul pentru reducerea cheltuielilor la ferma Horgesti,motivandu-se ca ferma va intra in conservare si nu mi s-au comunicat care vor fi planurile pentru anul viitor la aceasta ferma ma vad nevoit sa anunt toti pescarii care facusera rezervari la mine pentru toata luna mai 2013 si 15 august-30 sepembrie2013(inclusiv grupul de pescari englezi cu care am corespondat in aceasta perioada si carora le voi raspunde personal pe mail)ca toate acestea se suspenda,urmand ca acestia sa contacteze noua conducere a fermei care va fi anul viitor.

Iazul Cu Peste - 29 noiembrie 2012 la 22:54 · Îmi place
“Comentariu

Se sisteaza de asemenea toate inscrierile facute la mine pentru concursul de pescuit la crap “Trofeul Horgesti 2013-over 10 kg” din luna mai 2013.Daca noua conducere va dori sa organizeze acest concurs inscrierile se vor face la ei.

Iazul Cu Peste - 29 noiembrie 2012 la 23:05 · Îmi place
“Comentariu

Hmmm… pacat… ar fi multe de scris, la Horgesti a fost mereu o “lupta” intre pasiunea pentru carpfishing a ing. Albu si conceptia pur comerciala si nevoia de cash a patronilor… pacat… pentru potentialul baltii…

Lupascu Cristi - 29 noiembrie 2012 la 23:07 · Îmi place · 2
“Comentariu

Iazul Cu Peste - 29 noiembrie 2012 la 23:23 · Îmi place · 9
“Comentariu

Adrian Galusca - 30 noiembrie 2012 la 00:18 · Îmi place
“Comentariu

Cam de asta vara , banuiam ca se va ajunge aici. Un om nu poate sa suporte o umilinta dusa la extrem si o bataie de joc fara masura asupra muncii sale. Interesul este ca pestii foarte mari sa fie vanduti marilor balti din capitala, drept urmare banii venind destul de repede. Publicitatea , in general, este buna, dar nu si la Horgesti unde foamea nu are limite. Pacat ca si ultima urma de dreptate, de speranta si de suflet nu mai este la Horgesti – Ing. Albu Florin. Fruntea sus domnule si nu uitati ca roata se invarte si se opreste in dreptul fiecaruia la un moment dat. Va veni si ziua scadentei candva.

Costel Jambu - 3 decembrie 2012 la 22:32 · Îmi place · 1
“Comentariu

Ciar nu imi vine sa cred ce citesc aici Florin, pacat, in catva ani nici nu se mai pomenea de alte balti, si eu imi faceam iara planuri pe luna august, va trebuii sa cautam alta balta, dar nu va fi ca la Horgesti niciodata, sunt convins. Pacat de pesti care vor dispare. Iti doresc tie si familiei numai bine in continuare Florin, si sper sa mai tinem legatura.

Harald Heinz Hann - 31 decembrie 2012 la 12:55 · Îmi place
“Comentariu

Din pacate citesc abia acum aceste mesaje, pentru mine dureroase. sincer, nu am cuvinte sa ma exprim, dar de multe ori tacerea e un raspuns mai bun decit orice cuvint.

Daniel Alexandru Galusca -
“Comentariu

Imi pare sincer rau ca nu mai continuati colaborarea si va apreciez pentru tot ce ati facut acolo, sa ne anuntati totusi daca luati in administrare alt lac!!numai bn!

Veres Claudiu Andrei - 17 aprilie la 20:26 · Îmi place · 2
“Comentariu

D-le Albu va felicit pentru tot ce ați făcut in anii petrecuti cu administrarea iazului,este păcat ca unii nu vad o astfel de afacere decât in interesul lor personal si nu se gândesc si la cei care chiar își doresc sa petreacă o zi de relaxare pe malul baltii.Din punctul meu de vedere nu va mai fi niciodată ce a fost.Iar celor care v-au ,,muscat,,de unele părți ale corpului pana acum si încă va mai musca le doresc ,,bafta la peste,,:)))

Mihai-Ionut Enache - 17 aprilie la 20:54 prin telefonul mobil · Îmi place · 1
“Comentariu

Daca luați in administrare alt lac va rog sa mă contactati si pe mine
Respect

Mihai-Ionut Enache - 17 aprilie la 20:56 prin telefonul mobil · Îmi place · 1
“Comentariu

Inca o dovada a faptului ca daca ceva merge bine, trebuie stricat. Felicitari d.le Albu. Cu siguranta ati fost cheia succesului la Horgesti.

Karoly Bakos - 18 aprilie la 07:27 · Îmi place · 1
“Comentariu

s-a facut greu,si se va strica f. repede

DG Fishingadventures - 18 aprilie la 10:07 · Îmi place
“Comentariu

da e adevarat ce scrie prietenul meu Karoly ,am amintiri frumoase din 2008,2009

Arpad Bencze - 18 aprilie la 13:38 · Îmi place · 1

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.