De la extaz la agonie. Productia de icre negre, vis sau realitate?

De la extaz la agonie. Productia de icre negre, vis sau realitate?


In urma cu cativa ani aceasta ferma in viviere flotabile producea 70 de tone de pastrav.



Astazi dupa 6 ani, ultimile sute de kilograme de sturion, crap si pastrav sunt in pragul disparitei fizice din cauza lipsei de hrana.


Proprietarul, din dorinta de a vedea primele kilograme de icre negre comercializate din ferma sa a riscat si a pierdut totul.


 

Share

Comments

  1. In mod normal as fi aplaudat un asemenea esec considerand ca in viata, daca vrei sa simti ca traiesti, va trebui sa iti urmezi visul/pasiunea . Mai bine regreti ca nu ti-a iesit decat sa ajungi sa regreti ca nu ai incercat.

    Singurul lucru ce ma opreste sa il fac este banuiala ca mijarul unor castiguri colosale i-au bagat la nani ratiunea… Chiar nu pot intelege de ce nu a mers in paralele cu Pastrav si Crap pana sa inceapa productia de aur negru bio, tartinabil…. El nu stia ca poate dura pana la 15 ani sa obtina ceea ce dorea el ? :(

    Regret totusi ca si-a sacrificat familia pentru nebunia personala, nu cred ca au avut vreo vina :( !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 1 = 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.