Cine sunt braconierii? Braconajul in lacurile de acumulare.(3)

Cine sunt braconierii? Braconajul in lacurile de acumulare.(3)

Comments

  1. Salut. Ai un site foarte ingrijit. Poti sa-ti promoezi acest site adaugandu-l in pagina de anunturi gratuite pe viata, http://www.taman.ro Asa beneficiezi de expunere si promovare gratuita. Multumesc!

  2. oare unde as gasii mai multe detalii pe aceast subiect?

  3. andreea Says: June 2, 2014 at 8:02 pm

    Din pacate problema braconajului piscicol capata amploare in fiecare zi. Insa sutele de kilometri de plase nu vor fi vazute niciodata de autoritati. Pt ca, mai curand, sunt luati in vizor pescarii sportivi. Perioada de prohibitie si asa destul de lunga e un calvar. Politie, jandarmerie, ANPA, si tot asa fugares zi-noapte pescarii si impart amenzi cu nemiluita si osande omului cu un bat si un carlig. Omului cu 3 bete poate. Iar intre timp, in aceeasi perioada de prohibitoe setcile prietenilor braconieri brazdeaza laciurile in lung si in lat. O modaliate de a scalda mizeria si dr a spunr ca se face treaba. Acum s-au pus zeci de oprelisti pescarilor sportivi. Pe diguri numai bariere. Pentru pescarii simpli – un chin. Pt braconieri un ajutor nesperat din partea autoritatilor si posibilitatea de a-si extinde arealele de “vanatoare”. Daca e lege sa fie pentru toata lumea! Ori daca nu, dintre doua rele, care e raul cel mai mare? Braconajul la sigur cu zeci si sute de kilometri de plasa sau braconajul cu 4 lansete al unui pescar sportiv care azi poate prinde, dar care maine, poate nu? Si de pe urma caruia castiga si patronii de magazine specializate? Astept cu interes opiniile dvs! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + = 11

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.